Flexo 4/6: El reconeixement

Curs

Flexo 4/6: El reconeixement

De la «Fenomenologia de l’esperit» de Hegel a «Praxi de la diferència sexual» de Françoise Collin

Flexo

A càrrec de

Descripció

Durant les darreres dècades la gramàtica política s’ha articulat al voltant de la idea de reconeixement. Hem interpretat, fet i dit les nostres lluites per la llibertat i la justícia com a demandes de més i millor reconeixement d’igualtats i diferències. En aquest seminari es vol posar sota sospita aquesta comprensió de les coses a través de la lectura dels textos canònics que han forjat aquest paradigma, així com d’alguns altres d’heterodoxos que obren la possibilitat de denunciar els seus límits.

L’edició d’aquest any de Flexo, Sabers compartits, parteix del supòsit que ens sobra saber però que ens falten espais per compartir-lo. Al llarg de sis seminaris, de tres sessions cadascun, es compartirà un recorregut per sis treballs i investigacions obertes de Mireia Sallarès, Adrià Pujol, Jorge Luis Marzo, Lorena Fuster i Ester Jordana.

 

 

Data d'inici
08.03.2017
Data de fi
29.03.2017
Idioma
Català
Sessions
dc. 08.03.2017

Flexo 4/6. Sessió 1

Lorena Fuster

dc. 15.03.2017

Flexo 4/6. Sessió 2

Lorena Fuster

dc. 29.03.2017

Flexo 4/6. Sessió 3

Lorena Fuster

Crèdits

Organitza
Institut del Teatre de Barcelona
Col·labora
Centre de Cultura  Contemporània de Barcelona

Ponents

Ponent
Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre el concepte d’imaginació política en el pensament de Hannah Arendt.

L’Institut d’Humanitats es reserva el dret de canviar qualsevol aspecte particular de la programació si les circumstàncies l’hi obliguen.